ASCÓ

L'Ascó empata en el derbi provincial contra el Morell

Albert Pascual | ASCÓ

05/01/2016

Primer partit de l’any per l’Ascó que empatava a dos enfront del Morell. Aquest partit ha estat el primer per a la nova incorporació del conjunt riberenc, Andreu Guiu, que ve de la Rapitenca i substitueix la baixa de Genís Soldevila.

El partit començava molt bé per a l’Ascó. Andreu Guiu, jugador provinent de la Rapitenca que s’ha incorporat durant aquest Nadal, avançava al conjunt local començat el partit. Era el minut dos en un rebuig del porter del Morell que Guiu envia al fons de la xarxa.

L’Ascó ha pogut marcar el segon al minut 17 gràcies a una centrada de Munta, que rematava en el segon pal Bertomeu, i el porter Miki aturava en dos temps.

Sense temps per reaccionar, el porter tarragoní envia en pilota llarga dins l’àrea contraria, i Saddik supera a Sergio López amb una vaselina que posava l’empat a un en el marcador.

Amb empat s’arriba a la mitja hora d’encontre, tot seguit Sacías rematava un córner al segon pal per enviar la pilota al fons de la xarxa aconseguint el 2 a 1 per a l’Ascó.

D’aquesta manera el conjunt asconenc arriba al minut 90. Els darrers segons han estat fluixos per a l’equip local. El Morell atacava amb major intensitat i finalment Sangrà en una jugada de córner, remata de cap la pilota des del punt de penal que Sergio López arriba a tocar però sense força per a evitar el gol de l’empat.

En acabar el partit tots dos entrenadors s’han lamentat del resultat. Miguel Rubio especialment en veure que podien haver-se emportat els tres punts.

Amb aquest punt, l’Ascó se sitúa tretzè amb 23 punts en la classificació.