L'Ascó supera al líder amb solvència

Albert Pascual | ASCÓ

12/12/2016

Ascó 2 - 1 Peralada
Espectacle al municipal d'Ascó entre l'equip local i el líder, el Peralada. Un partidàs que va acabar amb victòria local, i amb aquesta ja són quinze jornades sense perdre, aquest cop, plantant cara a l'equip capdavanter.

Durant els 90 minuts no es van poder veure moltes ocasions clares de gol, però si bon joc per part dels dos equips.

El primer gol va ser ben matiner amb una bona jugada de Guiu que aprofitava per marcar al minut 1.

Tot i el gol, els primers compassos de partit van ser de domini visitant topant amb l'ordenada defensa de l'Ascó que no els deixava acabar les jugades.

La segona ocasió clara de l'Ascós seria per a Jordi Martí al minut 9 quan es plantava sol davant el porter Ian, però aquest li va endevinar el xut, quan ja es cantava el 2-0.

Al minut 13, una bona jugada de Boniquet, la va culminar amb un xut que rebotava en un jugador de l'Ascó i va fer pujar l'empat al marcador.

Amb el gol de l'empat, l'Ascó va passar a dominar la pilota. Al 23 es va reclamar penal a l'àrea visitant, per una entrada a Jordi Martí que l'àrbitre no va voler veure. La bona pressió dels de Castillejo, feia que al Peralada li dures poc la pilota a les cames dels seus jugadors i l'Ascó disposés de més arribades a l'àrea rival. L'equip local ho va intentar amb jugades per banda i a pilota parada, però al davant tenia a un gran equip que dificultava la rematada final dels riberencs.

A la segona part tot va continuar igual, l'Ascó seguia oferint un bon joc, dominant, i desbaratant qualsevol intent en contra dels visitants.

En aquesta segona part no van haber tantes ocasions com a la primera, però semblava que s'hauria de veure un altre gol tard o d'hora. Quan ningú s'ho esperava, Artur Gòdia al 87, desde el mig del camp va veure avançat al porter Ian Casado, i ho va probar amb un xut fantastic que va entrar a la portería. Un golaç, calculat amb la força necesaria, i ben dirigit. Era el 2-1 que va fer embogir a jugadors, banqueta i aficcionats. Un gol que va servir per derrotar al lider, un equip que juntament amb l'Olot ha sigut el millor que ha passat per Ascó durant aquesta primera volta.

Amb aquesta victoria l'Ascó aconsegueix donar un pas endavant en joc, maduressa, i amb molta moral de cara a la visita la propera setmana al camp del tercer classificat, el Vilafranca.