ASCÓ

L'Ascó tanca la lliga amb una victòria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ASCÓ

14/05/2018

Ascó 2 – 1 Santfeliuenc

La victòria del FC Ascó davant el Santfeliuenc va permetre als de Santi Castillejo acabar la lliga en la setena posició amb 60 punts.

La primera part va ser de domini altern, però els locals van arribar més a porta. Al minut 26, Sergi Moreno va obrir el marcador i dos minuts més tard, Bertomeu va aprofitar un error defensiu per ampliar la distància.

A la segona meitat, els de la Ribera d'Ebre volien sentenciar. Al minut 59, Bertomeu va tenir una bona ocasió, però el seu xut va acabar sortint al córner. Després l’enviava al pal. A partir d'aquí es va produir un ball de canvis en els dos equips, i els visitants van tenir les seves opcions, però es van topar amb un bon Sergio López a la porteria.

El Santfeliuenc de mica en mica es va estirar, i al minut 82 una gran jugada de Nacho va fer lluir a Sergio López, que va demostrar estar en un gran nivell de forma amb una doble parada.

El gol del Santfeliuenc va arribar al 87, obra de Charly, però no va evitar el triomf local.

Els de Santi Castillejo es van emportar així els tres punts, la primera victòria a casa en la segona volta, on només ha perdut 3 partits a casa i la resta han estat empats.

Amb aquesta victòria, els de Castillejo acaben en la sèptima posició amb 60 punts, però a 4 de la zona de play-off que al Nadal tenien assegurada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>