EL PERELLÓ

L'HC Perelló continua líder en solitari

A.P. / Handbol Perelló | EL PERELLÓ

02/03/2016

A la quinzena jornada d'handbol Primera Catalana sènior femenina, grup A, que integra un total de vuit equips de la província i resta de Catalunya, l'HC Perelló continua líder invicte després d'aconseguir una victòria contundent aquest passat dissabte a casa contra l'Handbol Guissona, últim a la classificació, per 34-13. Les perellonenques es van desmarcar al marcador ja a la primera part i van ampliar la diferència de gols còmodament durant tota la segona.

Altres resultats del mateix grup van ser: Concòrdia Andorra 36 - 14 Torró d'Agramunt CHA i Tarragona CH 30 - 23 CH Santpedor. El CH Vendrell i el CH Móra la Nova van descansar.

Pel que fa a l'equip infantil femení de l'HC Perelló, que va jugar la divuitena jornada de Primera Catalana, grup C, que integra un total d'onze equips d'arreu de Catalunya, les perellonenques van caure a casa de la Salle Montcada B per 24-17. Tot i que van acabar la primera part amb dos gols d'avantatge, la segona part es va complicar i van acabar perdent de 7. Actualment ocupen la sisena posició de la llista.

La setmana que ve l'equip sènior de l'HC Perelló es desplaça a Santpedor, equip que lluitarà per la segona classificació, mentre que les infantils rebran a casa l'Handbol Palautordera Verd, que està només una posició per sobre de les perellonenques.