L'AMETLLA DE MAR

L'Ultra Clean Marathon recull 138 kg de residus a l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí/Míriam Gavaldà | L'AMETLLA DE MAR

19/05/2018

Corren amb bosses a les mans que contenen residus abandonats recollits pel territori. Es tracta de l'Ultra Clean Marathon que divendres va arribar a les Terres de l'Ebre en la seua sisena etapa. En aquest tram es van recollir més de 138 kg de residus. Set maratons consecutives per tota Catalunya en una setmana serveixen per netejar espais naturals i per treure del medi natural més d'una tona de deixalla. Esport i conservació de la natura van de la mà. Els corredors Albert Bosch i Nicole Ribera són els ambaixadors.

Els corredors han completat 42 quilòmetres per les nostres terres: des de Món Natura, passant per la Finca Riet Vell, els Muntells, Sant Jaume d'Enveja, l'Ampolla, Cap Roig, i finalitzat a l'Ametlla de Mar.

Tant l'Albert com la Nicole s'han mostrat contundents amb la gran quantitat de residus que s'han trobat durant el recorregut.

En acabar la carrera s'han pesat els residus recollits i s'han donat alguns premis com el residu més freqüent que ha estat per les xarxes de pesca, els més curiosos com uns sostenidors o un radiocasset i també el més contaminant que ha anat a parar a una ampolla de plàstic. Durant aquests set dies, del 13 al 19 de maig, han participat un total de 2.000 persones.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>