TORTOSA

La CUP denuncia l’aprovació del sobrecost del Win, tot i l’informe negatiu d’intervenció


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

12/06/2019

El regidor electe de la CUP, Xavier Rodríguez, ha denunciat este dimecres que el govern de Tortosa haja aprovat una modificació pressupostària del complex esportiu Win, tot i un informe negatiu de l’interventor. Segons Rodríguez, el sobrecost de més de 500.000 euros ha tirat endavant tot i que el govern està en funcions, en contra del criteri de l’interventor municipal.

Segons l’Ajuntament, la despesa suposa un increment del 10,48% del projecte inicial, però Rodríguez ha recordat que esta és la segona modificació del pressupost del complex esportiu, i per que tant el sobrecost és del 15%. En concret, de més de 700.000 euros, per obres absolutament previsibles, com ara la instal·lació d’un ascensor per accedir a les graderies, la connexió amb el clavegueram per evitar inundacions en cas de pluja, o el mur de separació entre el complex Win i el camp de futbol.

En canvi, el servei de premsa ha apuntat que la partida més grossa, 54.000 euros d’este nou increment, correspon a deixar les instal·lacions preparades per a una futura ampliació. També ha afirmat que l’ampliació aprovada este dimecres en sessió extraordinària inclou millores introduïdes al projecte inicial durant la construcció.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>