DELTEBRE

La Cava a tocar de la quarta posició

Albert Pascual | DELTEBRE

26/04/2016

Diumenge al vespre La Cava i Jesús Catalonia es van enfrontar al municipal de Deltebre. Els tres punts van ser finalment per a l'equip cavero. Per la seva part, els jesusencs porten ja vuit jornades sense aconseguir una victòria. La derrota de l'Ulldecona enfront del Remolins fa que La Cava estigui a només un punt del quart classificat.

Interessant partit el que van disputar al municipal de Deltebre La Cava i Jesús Catalonia. El primer necessitava la victòria per apropar-se una mica més a l'Ulldecona que va perdre, el segon per evitar seguir al pou de la segona. L'encontre va estar dominat els 90 minuts pel for vent que bufava a l'estadi.

Tot pareixia indicar que la sort seria favorable al Jesús Catalonia quan Arasa avançava al minut 34' a l'equip verd. Però al cap de quatre minuts, el jugador cavero Valldeperez igualava per a l'equip local. D'aquesta manera s'arribaria al temps de descans.

A la tornada, el conjunt blanc i blau va sortir amb millor cara, també condicionat pel ben a favor. Fatsini avançava a l'equip local marcant el 2 a 1.

El Catalonia però no s'ha rendit i un penal marcat per Casanova ha igualat de nou l'encontre a dos.

Amb tot La Cava tenia la pilota i finalment, Grau al 82' marcava un gran gol amb la cama dreta ben ajustat de manera que l'estirada del porter del Catalonia no va servir de res.

Altres encontres de segona catalana Pel que fa a la resta de partits de la segona catalana, el líder, el Cambrils va suar per guanyar al Camarles gràcies a un gol a la recta final. El Valls, segon classificat, ho va tenir més fàcil a casa de l'Alcanar on va golejar a plaer per 1 a 6 amb hat-trick de Ferri. Resultat similar es va viure al Josep Otero de Tortosa on l'equip local va golejar al cuer de la lliga, el Godall per 6 a 1. Chillón va marcar quatre dels sis gols tortosins, un equip que segueix tercer vigilant de prop al Valls. Per la seva part l'Ulldecona va perdre a casa contra el Remolins Bítem per 0 a 2. Dos gols a cada part de l'encontre van ser suficients per endur-se els tres punts. I només un empat a la jornada de segona catalana va ser el Gandesa 1 - Racing 1. La victòria pareixia clara per al Gandesa que jugava amb un home més però el Racing va saber igualar el partit.