TORTOSA

La Cinta 2018 tindrà tres actes solidaris amb el Banc d’Aliments


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

27/08/2018

Tortosa tornarà a demostrar el seu esperit solidari aquestes Festes de la Cinta. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, han explicat les tres activitats de Festes on es podrà aportar aliments per a les persones necessitades del municipi.

En primer lloc, a "La Festa del Xiquet" de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, on els més petits també poden conèixer la tasca del Banc dels Aliments i prendre consciència que s'ha d'ajudar als més necessitats. També a l'Ofrena de la Cinta, on es demana a totes les entitats participants que aportin aliments, i on també els particulars poden fer-ho accedint per La Nau del Parc. A més, a banda d'aliments, també es recollirà material escolar. En tercer lloc, també al concert de fi de Festa del dilluns 3 de setembre, el qual, per primer any, serà solidari, i on es demana a tots els assistents que col·laborin aportant aliments o fent un donatiu econòmic.

El Banc dels Aliments va repartir durant el 2017 uns 500.000 quilos a 2.000 famílies necessitades del territori. No obstant, l'entitat ha assegurat que amb aquestes quantitats es pot garantir poc més d'una menjada diària.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>