BATEA

La DO Terra Alta es torna a posicionar en contra de nous parcs eòlics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | BATEA

04/07/2018

La Denominació d’Origen Terra Alta s’ha tornat a pronunciar en contra de la instal·lació de nous parcs eòlics al territori. La Terra Alta és en l’actualitat la comarca amb més aerogeneradors de Catalunya i ens propers anys es podrien construir tres parcs més a Batea, Vilalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca.

El president de la DO Terra Alta, Joan Arrufí, ha defensat les energies renovables com a model a seguir però ha rebutjat la seva massificació, afirmant que el territori ja ha estat ‘prou solidari’. Amb tot, ha assegurat que la instal·lació de nous parcs pot posar en perill la viabilitat econòmica i social de la comarca.

La possible construcció de nous parcs afegiria 30 nous molins que se sumarien als que confirmen els 10 parcs eòlics que ja existeixen a la part nord de la comarca. Aquests tres nous parcs són els únics previstos de nova construcció a Catalunya, tot i que no hi ha data prevista per a la seva execució.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>