TARRAGONA

La Diputació de Tarragona impulsa el turisme familiar a les Terres de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TARRAGONA

07/05/2018

La Diputació de Tarragona lidera i coordina les actuacions que fins a l'any 2020 es desenvoluparan a les comarques de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona amb una inversió global de 3.730.000 euros, finançada al 50% pels fons europeus de desenvolupament regional FEDER. La Diputació aportarà 1.410.000 euros i la resta d'institucions i entitats implicades completaran el pressupost total.

Les actuacions s'agrupen entorn l'anomenat Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) TurisTIC en família.

L'objectiu és generar competitivitat, innovació, creixement i nova ocupació directa i indirecta, convertint les destinacions turístiques de la Costa Daurada i de Terres de l'Ebre en referència innovadora global del turisme familiar.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i representants de les diferents entitats que participen del projecte PECT TurisTIC en família han signat aquest matí el conveni que estableix el pressupost, la gestió i l'execució de les diferents actuacions, d'acord amb un pla plurianual previst fins a l'any 2020.

El PECT TurisTIC en família és la materialització de les estratègies territorials i sectorials concebudes per la Regió del Coneixement i que la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili han anat desenvolupant al voltant del turisme i de la promoció de la regió en els darrers anys.

Les accions que afecten les Terres de l'Ebre són, en matèria de Patrimoni Cultural, les destinades a generar i internacionalitzar la marca i els productes de l'àmbit de les destinacions turístiques vinculades al patrimoni cultural, a través d'experiències en família. Creació d'un sistema integrat de serveis amb accessibilitat permanent a la informació d'usos possibles i instal·lacions a les platges de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Amb especial èmfasi en la disponibilitat d'activitats en família. O la generació d'experiències al voltant dels territoris del vi, diversificant l'oferta amb nous productes, creant activitats per a la canalla i potenciant serveis com l'allotjament i la restauració.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>