TORTOSA

La Festa del Renaixement escalfa motors


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

12/07/2018

La Festa del Renaixement de Tortosa escalfaa motors. A pocs dies per a l'inici de la cita, ja es coneix quin serà el programa d'actes d'una edició amb actes de recreació històrica on l'encarregada de llegir el pregó serà la consellera d’Empresa, Àngels Chacón.

Durant quatre dies, Tortosa recuperarà l'esplendor de la ciutat renaixentista en què abanderats italians, recreacions de lluita amb espases i espectacles teatrals sortiran als carrers de la ciutat per entretenir els visitants. És el cas de l'obra de teatre francesa "Et Vorago".

Amb un pressupost de 220.000 euros, la XXIII Festa del Renaixement també es marca l'objectiu de recaptar-ne 50.000 en concepte de venda d'entrades i publicitat.

Enguany la Festa del Renaixement també comptarà amb obres de gran format i originals com "Meraki", del coreògraf Roberto Olivan, així com els clàssics de la Taverna d'Enrico, i propostes de l'època com l'obra "Romeo i Julieta" a càrrec de l'Escola de Teatre de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>