GANDESA

La Festa del Vi de Gandesa, un referent mundial al territori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | GANDESA

03/11/2018

D’aquesta manera, amb el tall de cinta per part del pregoner, Vicent Sanchis, quedava inaugurada la 31a Festa del Vi de Gandesa. Una festa totalment consolidada i que segons l’alcalde, Carles Luz, ha anat guanyant qualitat convertint-se en un referent mundial. Total Carles Luz, alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta (23,20 consolidació... vins 23,42) En el marc de la Festa hi trobem la Mostra de Vins, el lliurament de premis del concurs de vins amb DO Terra Alta 2018 i la 9a Nit de les Garnatxes blanques. El president de la DO Terra Alta, Joan Arrufí, va destacar que els vins del territori cada vegada estan més presents a les cartes d’arreu i va animar a seguir potenciant la promoció del producte.

Entre els presents també hi havia el director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Salvador Puig, que va parlar dels reptes que ha d’afrontar el sector.

El director de TV3, Vicent Sanchis, que també va participar al lliurament de premis va qualificar la nit d’especial i magnífica i va demanar als catalans creure’s els seus productes.

El concurs de vins de la DO Terra Alta va batre un any més tots els rècords de participació amb 165 referències. En total es van entregar 12 premis. Entre els guanyadors, el celler Rialla i vins La Botera que ens han explicat com són els seus productes i la importància d’una festa com la del vi.

La Nit de les Garnatxes va posar el punt i final a la Festa on els assistents van poder gaudir de més de 40 vins elaborats amb garnatxa blanca maridats amb l’oferta gastronòmica de Vicent Guimerà, estrella Michelin del restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>