ALCANAR

La Gala Esportiva canareva reconeix més esportistes que mai


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ALCANAR

18/12/2018

Vora 100 esportistes de diferents categories i modalitats competitives d’Alcanar, van rebre el seu reconeixement a la Gala Esportiva canareva i casenca 2018, el passat divendres. Una bona manera de tancar la temporada motivant als esportistes pel seu esforç, i també de reconeixement a la tasca que desenvolupen les entitats i associacions esportives del municipi.

Entre els reconeixements es van atorgar cinc grans premis: Esportista Local, Trajectòria Esportiva, Promesa Esportiva, Esdeveniment Esportiu i Millor Esportista i/o Membre de l’Entitat. Joaquin Reverté , menció especial per la seva trajectòria, i Àlex Martín, menció especial a esportista promesa, asseguren sentir-se afalagats per rebre aquest premi al seu poble.

Alcanar ha demostrat tenir esportistes de gran nivell, des de les categories base fins a l’elit. En la màxima categoria competitiva han volgut reconèixer a Albert Fontet, jugador de bàsquet professional. I per tancar la gala, Edu Prades, va ser nomenat millor esportista d’Alcanar 2018. Jordi Bort, regidor d’Esports de la població destaca sentir alegria per poder reconèixer-los els seus mèrits a esportistes que porten el nom d’Alcanar arreu.

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcanar afirmen continuar donant suport als esportistes, associacions i entitats locals. Un compromís fonamental per a l’esport canareu i casenc.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>