TORTOSA

La Marató de Sang de Tortosa s’apropa als més petits


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

27/04/2018

L'Auditori Felip Pedrell de Tortosa ha estat aquest divendres, l'escenari de la XI Marató de donació de Sang. Des de les 10 h del matí fins a les 22 h, s’ha pogut participar en aquest gest tan necessari en aquest moment, quan les reserves es troben en el seu nivell més baix.

Passada una hora i mitja, ja s'havien enregistrat 75 donacions.

Però no només és important la quantitat sinó la qualitat, i cuidar els donants, ja que són molt necessaris.

Una de cada cinc persones necessitarà sang o derivats de la sang al llarg de la vida. A Catalunya, cada dia calen unes mil donacions per fer front a les necessitats d'aquests pacients ingressats en clíniques i hospitals. Enguany també s’ha pogut donar plasma.

L'aposta de la Marató de Sang no només està encarada a la participació i conscienciació adulta, també han volgut apropar-se als més petits. És per això que, a l'Auditori Felip Pedrell, s'han fet diverses activitats on han participat xiquets i xiquetes de Tortosa.

Fins a les 17 h ja havien passat un total de 350 donants de sang i de plasma, el que significa que havien recollit 175 litres.

Aquesta marató ha estat organitzada pel Banc de Sang, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, l’Associació de Donants de Sang del Baix Ebre i la Creu Roja Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>