TORTOSA

La PDE demana a Sánchez aclarir la seua posició sobre l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

04/10/2018

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) vol saber quines són les intencions del nou govern del PSOE en matèria de planificació hidrològica. Sobretot, en relació al tram final de l’Ebre. El portaveu Manolo Tomàs ha explicat este dijous que s’han reunit amb els socialistes abans i després del canvi de govern a la Moncloa, i que de moment els senyals són ambigus. De fet, ha dit que amb el PSOE sí que han pogut parlar d’aigua, però que fins ara l’executiu de Sánchez ha continuat amb la política d’embassaments i transvasaments.

La PDE també està fent un seguiment acurat de la situació del recurs al Tribunal Suprem contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre. A més, estan preparant l’activació de la queixa a Brussel·les, per forçar una intervenció jurídica des d’Europa. Però mentre tot això arriba, la PDE també celebra els 18 anys, amb una sèrie d’actes que culminaran a la primavera del 2019. Este mateix dissabte es farà el sopar de germanor i el concert de Los Sirgadors que el 15 de setembre van haver d’ajornar-se per la pluja. Serà a partir de les nou del vespre, al pavelló firal de Tortosa.

Per la seua banda, el realitzador i músic Màrio Pons ha avançat en què consistirà l’espectacle audiovisual que Los Sirgadors han preparat per a la festa de la PDE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>