SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita acull la presentació del llibre sobre Junqueras


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | SANT CARLES DE LA RÀPITA

26/01/2019

L’Església Nova de La Ràpita va acollir divendres la presentació del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’, de Sergi Sol, excap de gabinet de l’exvicepresident de la Generalitat. A l’acte van participar persones properes a Junqueras com el mateix Sol, el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà o el cantautor Pep Picas. El llibre recull qui és Junqueras i com va viure tots els episodis recents de la història de Catalunya.

Per a Joan Tardà, el llibre reflecteix la realitat del que va passar, raó per la qual, assegura, s’està pagant amb presons i amb exili. Tardà diu que és el moment de tenir consciència del que s’ha fet i assegura que Madrid sap que la independència no té retorn i parla de la necessitat de diàleg. La recta final, diu, no serà gens fàcil.

Sobre el judici, Sol explica que tant Oriol Junqueras com la resta de presos l’afronten amb fermesa i determinació i aprofita per fer arribar un missatge del polític.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, que va visitar recentment Junqueras i Raül Romeva a presó parla de judici injust.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>