SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita converteix el Maset en un equipament per als joves


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bomet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

07/03/2019

Sant Carles de la Ràpita ha convertit l’antic Maset en un Espai Jove, un edifici funcional que acollirà jocs, tallers, exposicions i tot allò que pugui contribuir a la dinamització del sector juvenil del poble. En l’acte d’obertura, dissabte passat, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, va recordar que aquest projecte ha estat una proposta electoral plantejada per diferents partits en diferents mandats que finalment s’ha fet realitat. Caparrós també va afirmar que aquest serà l’equipament de referència de la joventut rapitenca.

El Maset Espai Jove consta d’una gran sala de lleure equipada amb jocs com futbolí, tennis de taula, vídeoconsola, ordinadors, butaques on fer la xerrada, també una sala per a treballs escolars, una per a actes i projeccions, i una primera planta amb dos grans sales per a activitats de moviment i reunions, i tres despatxos més. El regidor de Joventut, Rafa Balagué, va explicar que el govern municipal posa a disposició de tots els joves i entitats aquest equipament per tal que duguin a terme les seues activitats.

L’obra ha tingut un cost de 268.000 euros, sufragats en major part per la Diputació de Tarragona. // Foto AJUNTAMENT DE LA RÀPITA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>