La Rapitenca aconsegueix la primera victòria de la temporada

Clara Seguí | LA RÀPITA

19/11/2018

Rapitenca 2 – 1 Vilanova Geltrú

La Rapitenca aconsegueix la primera victòria de la temporada, i ho fa al Municipal de la Devesa. L’equip de Guillermo Camarero va guanyar per 2-1 al Vilanova.

La primera part va estar marcada per les ocasions de gol per part de l’equip local. En va arribar a tenir tres de clares. El primer gol va arribar obra d’Aleix Vall, de Vilanova Geltru, al minut 33. L’equip visitant va tenir la seua primera aproximació a falta de deu minuts per arribar al descans.

A la segona part, l’equip blanc i blau li va posar més intensitat i mitjançant un clar penal a Peke, Joan Sabaté va aconseguir empatar el partit. La Rapitenca ho continuava intentant. L’equip vilanoví li va facilitar les coses en tenir Oscar Hernando la segona targeta groga, per marcar un gol en la mà. L’expulsió del jugador de l’equip visitant va fer que els locals busquessin més insistència en el gol de la victòria, i ho aconseguiren en una bona jugada per banda de Dilla, que deixaria el 2-1 final.

La Rapitenca aconsegueix l’esperada victòria i ho fa a casa. Els tres punts el situen en aquest moment en dotzena posició a la taula. El proper cap de setmana jugarà el proper partit al camp del Sant Ildefons qui ha empatat dos partits i n’ha perdut tres.