SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Rapitenca planta cara però li falta sort


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

18/02/2019

Rapitenca 0 – 1 Andorra

Debut de Gregorio Ocaña 'Yoyo' a la banqueta de la Rapitenca en un partit contra l'Andorra de Gerard Piqué, que esta vegada no es va deixar veure per una Devesa que va viure un ple històric com no es veia des dels temps que l'equip mariner jugava a Tercera Divisió.

Un solitari gol de Moha al minut 73 per a l'Andorra va ser l'únic moment en què es va moure el marcador. Tercera victòria consecutiva per a l'equip de país dels Pirineus davant una Rapitenca que va plantejar un joc intens i ganes, però li va faltar sort.

Per a 'Yoyo', l'equip va transmetre bones sensacions davant un rival amb molt de nivell, de fet el nou tècnic de la Rapitenca considerava que durant diversos trams del partit, l'equip local va ser superior. L'objectiu de Gregorio Ocaña és ara començar una nova lliga, la de la permanència, i espera noves incorporacions per completar l'equip.

El pròxim partit de la Rapitenca serà diumenge 24 de febrer a Mollerussa, un equip que esta setmana empatava al derbi de l'Urgell contra el Tàrrega. El Mollerussa és cinquè amb 37 punts i la Rapitenca ocupa la setzena posició de divuit equips amb només 20 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>