LA RÀPITA

La Rapitenca trenca amb els bons resultats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | LA RÀPITA

08/10/2018

Rapitenca 0 – 1 Mollerussa

La Rapitenca i el Mollerussa, líder de la primera catalana, van oferir un bon espectacle aquest diumenge al Municipal de la Devesa, acompanyat del mestral.

Tot i haver tingut algunes ocasions, l’equip local, no es van poder endur la victòria, trencant així amb la bona ratxa de resultats aconseguits en les passades jornades.

A la primera part, les tres millors ocasions van estar per a l’equip local, una per a les botes de Gasparin, la segona en un xut de Xavi Marqués que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria lleidatana, i la tercera per a Nacho que no s’ha pogut definir dintre de l’àrea tot sol.

A la segona part el Mollerussa va anar a la recerca del gol i ho va aconseguir al minut 19 en la primera arribada que van tenir, en una contra ben portada que va aprofitar Ricard després de passar-li la pilota a Puig per a marcar el que seria el definitiu gol del partit.

La Rapitenca no ha pogut aconseguir cap victòria a casa. En aquesta ocasió perdien davant un Mollerussa que porta 48 partits sense perdre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>