TORTOSA

La Residència Sant Miquel de Tortosa reconeix el voluntariat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

20/09/2018

Reconèixer la dedicació del voluntariat que presta servei a les persones és l'objectiu de les Jornades de Reconeixement del Voluntariat que se celebren cada dos anys a diferents poblacions de Catalunya. En aquesta ocasió la Federació d'Entitats d'Atenció a la Tercera Edat sense afany de Lucre (FEATE), qui organitza aquestes trobades, ha volgut comptar amb la Residència Sant Miquel Arcàngel com a amfitriona per celebrar la seva segona edició.

La Jornada ha estat presidida pel Director General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat, Bernat Valls, qui ha animat a la ciutadania a valorar dia a dia el voluntariat i no només en actes de celebració com aquest.

Durant el matí s’han presentat ponències de bones pràctiques, xerrades i intercanvis d'experiències, i diverses dinàmiques de grup perquè els participants prenguin encara més consciència sobre la tasca a les residències, i a més, puguin aplicar tot el que han après a les entitats que pertanyen.

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies es valora aquestes jornades pel fet de ser un nexe d'unió important entre la residència i el seu entorn. És un intercanvi en què tothom hi guanya.

Un dia important perquè el voluntariat d'arreu del territori sigui valorat i així, continuï duent a terme la seva feina.

La Jornada de Reconeixement ha clos amb la visita a les instal·lacions de Sant Miquel amb una tradicional paella per als participants.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>