MÓRA D'EBRE

La Ribera d’Ebre analitza com impulsar el producte local


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

07/11/2018

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit aquest dimecres una jornada amb productors i agents del sector agroalimentari. L’acte, que forma part de les accions previstes dins el projecte Ribera d’Ebre Viva, culmina tot un any de treball al voltant del producte agroalimentari riberenc que ha servit també per presentar una diagnosi de circuits curts de comercialització del producte de la Ribera d’Ebre. L’objectiu és impulsar els canals de venda de proximitat i el producte local de la Ribera d’Ebre a partir d’unes línies d’actuació prioritàries, estratègies i accions que poden contribuir a valorar el producte i les persones que hi ha al darrere.

En el transcurs de la jornada s’han donat a conèixer casos d’èxit d’altres territoris, concretament el treball que s’ha fet al Pallars Jussà amb el projecte Al teu gust, aliments del Pallars, que ha convertit el producte agroalimentari de la comarca en un dels seus motors econòmics; i també la tasca de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, que ha estat capaç de crear complicitats entre entitats públiques i privades per impulsar el producte i altres projectes en aquell territori.

A la Ribera d’Ebre, en els darrers anys s’ha propiciat el naixement de marques com la Pocavergonya i Dolium, un vi i un oli produït i elaborat a la comarca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>