MÓRA D'EBRE

La Ribera d’Ebre reclama l’heliport de Móra d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

28/03/2019

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar aquest dimecres una moció per la construcció d’un heliport a Móra d’Ebre, una nova infraestructura adaptada a la normativa i que permeti operar de nit al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). L’Ajuntament de Móra d’Ebre recela que Salut vulgui traslladar la base de l’helicòpter d’emergències mèdiques a Tortosa, però des de la mateixa Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ja es va deixar clar que l’estudi del SEM no aconsella canviar-lo d’ubicació, tot i que és necessària una remodelació o construcció d’un heliport que s’ajusti a la normativa. La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha destacat que es vol reforçar la demanda per un heliport que dóna servei a tota la comarca.

D’altra banda, el ple va aprovar les bases de subvencions adreçada als ajuntaments de la Ribera d’Ebre per al foment de contractacions per la realització d’activitats culturals d’entitats de la comarca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>