MÓRA D'EBRE

La Ribera d’Ebre tanca el curs d’ajudant de cuina amb 11 participants


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

08/10/2018

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha posat punt i final al curs d’ajudant de cuina i rebosteria que s’ha fet en els darrers mesos per a usuaris del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de comarca, dins del projecte Ribera d’Ebre Viva. Aquest dilluns al migdia s’ha fer acte de lliurament dels diplomes per als 11 riberencs que s’han format en aquest sector laboral. Una de les alumnes, Núria Vidal, veïna de Tivissa, ha valorat molt positivament la seva participació en el curs ja que assegura que l’ha ajudat a reciclar-se i preparar-se per buscar feina.

I precisament aquest dilluns ha començat una nou curs, en aquest cas de cuidador de persones dependents per a persones que vulguin treballar en el sector de la dependència, sigui en una residència o en l’entorn domiciliari. Una de les tècniques del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de la Ribera, Roser Molas, ha explicat que els cursos es programen en funció de les necessitats que es detecten en les empreses.

A principis d’aquest 2018 també es va fer un curs de peó agrícola.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>