GANDESA

La Terra Alta amplia l’oferta cicloturista amb noves rutes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

22/10/2018

Rutes entre vinyes, oliveres o espais de la Batalla de l’Ebre. Aquesta és la nova oferta cicloturista que ofereix la comarca de la Terra Alta amb la voluntat de donar resposta a una demanda creixent de noves rutes, més enllà del tram de Via Verda que travessa la comarca. El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha detallat que s’han preparat rutes senyalitzades més llargues, amb més desnivell i per nous paisatges.

L’objectiu és convertir la Terra Alta en una destinació de referència per a la pràctica del cicloturisme a Catalunya. Luz ha detallat els llocs per on discorren algunes de les noves rutes que s’han preparat.

Luz també ha destacat que el cicloturisme, junt amb la restauració, l’oleoturisme i altres actius de la Terra Alta, han afavorit que el turista allargui les seves estades d’un a tres dies de mitjana.

Les rutes es podran consultar al web del Consell Comarcal de la Terra Alta i també s’han preparat tríptics per a la seva difusió.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>