L'HOSPITALET DE L'INFANT

La Tonyinada 2018 reparteix 2.000 tapes a l'Hospitalet de l'Infant


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Judit Bru | L'HOSPITALET DE L'INFANT

01/06/2018

Gairebé 2.000 tapes es van servir aquest diumenge a la Tonyinada que es va celebrar a l'Hospitalet de l'Infant i que va donar el tret d'inici a les XIX Jornades de la Tonyina.

La Tonyinada 2018, que es va celebrar aquest diumenge 27 de maig a la Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant, ha finalitzat amb un balanç de gairebé 2.000 tapes servides. Aquest és el nombre total de "tonyi-tapes", és a dir tapes elaborades amb la tonyina com a ingredient principal, que han consumit els assistents a aquesta diada gastronòmica, amb què s'han inaugurat oficialment les XIX Jornades de la tonyina, organitzades per la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

En aquesta edició hi participen onze establiments que han ofert tonyi-tapes per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. D'aquesta manera, s'ha donat el tret de sortida a les 19es Jornades de la Tonyina. A nou d'aquests establiments, en concret, s'hi ofereixen menús per uns preus que oscil·len entre els 17 i els 33 euros.

La presentació de la Tonyinada 2018 va comptar amb la presència de Gustavo Turón, president de l'Associació d'Hoteleria del Delta de l'Ebre i membre de l'executiva de la Federació Internacional d'Hoteleria, Restauració i Turisme.

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, també va recordar el passat de la pesca de la tonyina al municipi.

A més, el públic va poder gaudir de les actuacions musicals dels Batukets de l'Hospitalet de l'Infant i del grup Cover H; i d'animació infantil.

També es van sortejar tres entrades dobles a PortAventura entre tots aquells que van assaborir les tapes. A banda de l'oferta gastronòmica, les XIX Jornades de la Tonyina tenen un altre atractiu: els que tasten els menús podran prendre part en el sorteig de diversos premis, per gentilesa de diversos establiments del municipi i de les comarques de Tarragona. La Regidoria de Turisme ha organitzat també un concurs fotogràfic a Instagram.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>