TORRE DE L'ESPANYOL

La Transrabosenca inaugura l’any betetero a les Terres de l’Ebre

Albert Pascual | TORRE DE L'ESPANYOL

24/04/2018

Les beteteres i beteteros de les Terres de l’Ebre van tornar a pujar-se a les seues bicicletes per recórrer els camins i senderes de la quarta Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol. La primera prova del circuit Xallenger BTT de les Terres de l’Ebre que va reunir a aquest petit poble de la Ribera, més de 350 participants. De nou, tot un èxit de participació on els corredors van poder gaudir d’una matinal pels paratges rurals de la vila.

En un circuit lleugerament modificat a causa de les pluges dels últims dies, i per evitar accidents, el recorregut principal, exigent i dur, de 40 km i més de 1000 metres de desnivell el va guanyar Miquel Escolà en completar la prova en 2:01:21. Entre les xiques, la primera va ser Arantxa Salvadó, que va fer un temps de 2:31:09.

El circuit curt de 23 kilòmetres i 700 metres de desnivell, un recorregut no tan exigent, anava dirigit als que s’inicien en aquest esport. Cèsar Boix amb 1:12:08 i Eva Sans amb 1:32:32 van ser els guanyadors d’aquesta versió mini de la Transrabosenca.