AMPOSTA

La XI Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta estrenarà himne


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

16/04/2019

Amposta ja té enllestida la programació de la XI Festa del Mercat a la Plaça, que se celebrarà del 17 al 19 de maig. Una festa que enguany girarà entorn a la música. De fet, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que durant la inauguració s’estrenarà l’himne que Tomàs Simón ha composat per a la Festa del Mercat. En l’acte d’inauguració, també s’incorpora per primera vegada la Lira Ampostina.

La regidora de Cultura, Inés Martí, ha destacat que s’han previst nombroses activitats prèvies com xerrades vincules al món de la música, o tallers per ensenyar el nou himne. El dijous anterior a la Festa del Mercat a la Plaça hi haurà cinema mut, el lliurament dels premis als aparadors i es repetirà el sopar a les fosques.

El director de la Festa, Jordi Príncep, ha explicat que s’augmentaran les franges d’activitats, especialment al migdia i a partir de les 22 hores.

També hi haurà més de 90 parades de comerços i oficis al carrer. Des de l’organització es fa una crida a vestir-se de l’època i engalanar els balcons.

Tot el que s'ha dit, a la Roda de Premsa:



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>