LA SÉNIA

La XI Nit de l’Esport Senienc reuneix el talent esportiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA SÉNIA

15/01/2019

Dissabte va tenir lloc a la Sénia la XI Nit de l’Esport Senienc. L’auditori del Centre Obrer va acollir els esportistes més destacats de la temporada 2017-2018 per premiar-los i entregar-los beques. El regidor d’esports, Pau Garcia, va destacar que hi havia 25 candidatures i va explicar que aposten pel turisme esportiu i de natura, així com per ajudar a les entitats del municipi.

En total es van atorgar cinc beques, quatre premis i dues mencions especials. En la categoria de millor esportista local en edat escolar el campió va ser Ferran Ferré, pilot de motocròs en la categoria MX85, subcampió de Catalunya i provincial de Tarragona. L’esportista local en edat adulta va ser Laia Verge del Club Esportiu Àngel-Apasa, campiona de Catalunya en 25 metres lliures i 25 metres esquena. Mentre que el premi a l’equip local en edat escolar va ser per a l’equip cadet de relleus del Club Natació que han estat campions territorials i quarts de Catalunya en 4x50. El premi per a l’equip en edat adulta va ser per l’equip sèries nacional del Sénia Tennis Club, que han estat campions en les fases territorials provincials i de Catalunya en l’SNP de categoria Future i semifinalistes al campionat d’Espanya. Membres de l’equip agraeixen un premi que els dona ales per seguir treballant.

Les dues mencions honorífiques van ser per a Ivan Verge, campió del món per equips amb la selecció espanyola de pesca i per a Jonathan Cuesta, guanyador de la Copa Catalana FEEC de curses de muntanya i guanyador de Mític Andorra Ultra Trail.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>