AMPOSTA

La cantera del Club Hoquei Patins ampostí, pel bon camí


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



C.S | AMPOSTA

21/09/2018

El Club Hoquei Patins Amposta ha iniciat la temporada. Els més petits d’aquest club han demostrat haver integrat bé el que han après als entrenaments.

El prebenjamí iniciació B es van estrenar per primera vegada amb un bon joc, tot i que els va faltar la pràctica a l’inici de la seva competició. Van demostrar que estan treballant en la bona direcció. Això els permetrà agafar la seva posició a la pista, sempre pensant que la competició és per passar-s’ho bé: jugant i gaudint d'un esport sobre rodes.

Pel que fa a la categoria prebenjamí van començar la temporada guanyant al Valls. Els ampostins van arrancar amb un molt bon nivell i van guanyar les 2 primeres parts per 1-3 i per 1-5. A l’última part van remuntar un gol inicial del Valls per empatar la tercera part a 1. Finalment van endur-se el partit per un global d’1 a 3. Van mostrar bon joc i bona actitud.

Després dels resultats aconseguits i de les bones sensacions, el Club Hoquei Patins ja es prepara per encarar les properes competicions seguint la mateixa línia de treball.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>