TORTOSA

La iniciativa Primàries Catalunya també arriba a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

11/12/2018

La iniciativa Primàries Catalunya també ha arribat a Tortosa amb l’objectiu d’impulsar la formació d’una llista unitària independentista a la ciutat per a les municipal del 2019. La secretària de la comissió Primàries Tortosa, Marta Pulido, ha afirmat que es viu un moment “transcendental” i que cal fer un esforç per la implementació de la República.

Joaquim Vallès, membre de la comissió i del Secretariat Nacional de l’ANC, ha remarcat que es tracta del procés més democràtic que hi pot haver ja que es podran escollir els candidats i el seu ordre a les llistes.

Per la seva part, el també membre de la comissió Primàries Tortosa, Cristòbal Fernández, ha afirmat que la iniciativa sorgeix davant la voluntat de canviar la forma de designar els polítics locals.

La presentació oficial de Primàries Tortosa tindrà lloc dijous 20 de desembre a les 20:00 al Centre Cívic de Ferreries. Els candidats es poden inscriure, a través del web primariescatalunya.cat o físicament al local situat al c/Argentina, 26, fins al proper 18 de gener; mentre que els electors ho poden fer fins al 2 de febrer.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>