VINARÒS

La Lliga de Pàdel Comarcal tanca la fase regular de competició


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | VINARÒS

15/01/2019

La Lliga Comarcal de Pàdel tornava amb la jornada 10, primera competició de l'any i final de la segona volta i fase regular d'aquesta Lliga.

El Club Tenis Vinaròs va ser un dels amfitrions d'aquesta jornada on va rebre a l'Indoor Benicarló A, qui es va imposar als vinarosencs per 8-0. Des de la presidència del Tenis Vinaròs, Manuel Febrer, assegura no importar-los el resultat més que passar una bona estona.

Encara en la zona sud, el Bahia Mar A va guanyar al Sénia Tenis Club també per 8-0. En segona categoria, el Club Tenis Vinaròs B es va dominar a l'Indoor Benicarló B (6-2), el Club Tenis Benicarló al Bahia Mar B (6-2) i l'Indoor Vinaròs, al Pitch & Putt Sant Jordi (8-0).

Pel que fa a la zona nord, en primera categoria, el CE Amposta A es va imposar al Club Tenis Tortosa A (8-0) i Jesussport A, al Johny Montañés A (6-2). En segona, Jesussport B va guanyar a l'Iam Pàdel B per 8-0.

Amb aquests resultats Jesussport A (41 punts) i B (43 punts) encapçalen la classificació de la zona nord, i l'Indoor Benicarló A (45 punts) i el Bahia Mar B (51 punts), la zona sud.

La propera jornada serà de recuperació dels partits ajornats, i la següent començaran les eliminatòries del play-off.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>