SANT JAUME D'ENVEJA

La lliga de llagut a Sant Jaume deixa bons resultats ebrencs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | SANT JAUME D'ENVEJA

17/07/2018

La Lliga de Llagut arribava en la seva tercera jornada a Sant Jaume d’Enveja el passat diumenge, amb una participació de 16 equips d’arreu de Catalunya. Entre ells, els ebrencs l’Associació Xino-Xano Deltebre, el Club Nàutic Flix i el Club Nàutic Móra d’Ebre, i el Club Rem Delta com a mestre de cerimònies.

Els tres clubs participants del territori van destacar pels seus bons resultats. Les veteranes del Xino- Xano Deltebre van aconseguir posicionar-se segones en la classificació, després d’obtenir un segon lloc, i les de Flix terceres.

Els veterans del Xino-Xano Deltebre van quedar primers en la final B. Les fèmines juvenils de Móra d’Ebre van obtenir un segon lloc, i les de Flix van quedar terceres en la final dels 1000 m. I per últim, els participants del Nàutic de Móra d’Ebre en categoria cadet masculina van quedar segons, i tercers els del Nàutic de Flix.

La lliga catalana de llagut continuarà a Badalona, tornarà a les Terres de l’Ebre a l’agost, a Deltebre, i continuarà a Lloret i Cambrils.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>