AMPOSTA

La mala sort acompanya l'Amposta

Albert Pascual | AMPOSTA

04/04/2016

Derrota de l'Amposta en la seva visita al camp del Lleida B. L'únic gol del partit ha arribat a la primera part quan Doncel anota l'1 a 0 quan faltava poc per a la mitja hora de partit.

A partir d'aquest moment l'Amposta ha seguit tenint bones ocasions però no hi ha hagut manera de transformar-les gràcies a la bona defensa lleidatana. Un penal no assenyalat a Becerra, una ocasió de gol que el porter Pacheco li parava a Sabaté i un altra ocasió de Becerra ja quan faltaven deu minuts pel final del matx han sigut les opcions més clares per marcar.

La setmana pròxima difícil partit contra el líder, el Vilanova, on passaran part de les últimes possibilitats per intentar aconseguir la permanència a la categoria.