SANT CARLES DE LA RÀPITA

La maneta de la Rapitenca enfonsa a l’Amposta

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

14/03/2016

El derbi del Montsià s’ha decantat clarament per la Rapitenca que ha guanyat per un contundent 5 a 0 a un Amposta que veu més prop la segona catalana. Tot s’ha de dir, els blanc i negres arribaven amb moltes baixes per sanció i lesió.

La primera mitja hora de partit ha estat prou igualada, primer pareix que li costava una mica a la Rapitenca situar-se en el terreny de joc, però a poc a poc els de Nando Crespo han acabat ben situats. Álex Forés ha marcat el primer gol al minut 26’ en una jugada que començaria Xavi Anell passant-li la pilota a Peke, i aquest al seu company.

La Rapitenca, que ha pressionat més amunt ha trobat més espais per les bandes i ràpidament de nou Àlex Forés al minut 33’ ha marcat el segon per a la Rapitenca. Un gol per a tranquil·litzar el partit i amb el que s’arribaria al temps de descans.

A la represa, la Rapitenca ha seguit amb la mateixa dinàmica controlant la pilota. Al 58’ Álex Forés envia un baló a l’espai per a què Xavi Anell li passés per sota del cos del porter Selu.

No era el dia de l’Amposta. Al 65’ els blanc i negres es queden amb 10 homes després de l’expulsió de Barruufet. Aquest contratemps el va saber aprofitar la Rapitenca per a augmentar la diferència en el marcador.

El quart gol seria obra de Páez al minut 75’ i Peke remataria la faena amb la maneta completa marcant el cinquè gràcies a una combinació amb Òscar al minut 81’.

Tot i el 5 a 0, la Rapitenca haguera pogut marcar molts més gols com aquesta vaselina de Peke que no va acabar amb gol.