TORTOSA

La memòria de la Tortosa bombardejada, en un documental


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

04/10/2018

Un documental dels periodistes Andreu Caralt i Oriol Gracià ha volgut recuperar la memòria de la Tortosa que va patir els bombardejos durant la Guerra Civil. De fet, la pel·lícula ‘A les fosques. La memòria de la Tortosa bombardejada’ ha recollit el testimoni oral de 12 supervivents dels bombardejos de l’aviació feixista, després que el passat 15 d’abril es commemoressin els 80 anys del pitjor atac sobre la ciutat, i que ara també s’estiga celebrant el 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre.

El documental s’estrenarà este diumenge, a partir de les sis de la tarda, al pavelló Landerer de l’Observatori de l’Ebre, a Roquetes. En este sentit, els realitzadors també han tingut en compte els dietaris de Lluís Rodés, qui va ser el director de l’Observatori durant la Guerra Civil.

De fet, l’acte també inclourà un concert de Maria Rodés, descendent directa de Rodés, que acaba de publicar un disc també inspirat en els dietaris. A banda, també hi haurà un tast de vins del celler Herència Altés de Gandesa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>