AMPOSTA

La moció de suport a Annabel Marcos centra el Ple d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

04/05/2018

El ple extraordinari a l’Ajuntament d’Amposta ha aprovat l’operació de crèdit de 2 milions i mig d’euros que permetrà la licitació i construcció del nou casal per a la gent gran i centre cívic. L'operació, amb un préstec a quinze anys, permetrà finançar també la urbanització de l'entorn d'un equipament.

Les mocions sobre mobilitat sostenible de cara a les persones grans presentades pel grup socialista, o la de Plataforma per Catalunya per demanar la incorporació de l’ús industrial a la zona lúdica del polígon de les Tosses també s’han aprovat.

Però el moment més delicat ha estat la resposta socialista a la moció del grup municipal de Convergència i Unió en suport dels càrrecs cessats com és el cas de l’ampostina Annabel Marcos. El portaveu socialista Francesc Miró ha criticat la manca de solidaritat de les forces independentistes.

La portaveu demòcrata Isabel Ferré no ha volgut entrar en la discussió i en acabar el ple ha dit que la situació en què s’ha vist involucrada Marcos és “inadmissible”.

Durant el ple també s’ha donat suport a la moció de Marea Pensionista i Comitè unitari de Jubilats i pensionistes de les Terres de l’Ebre en defensa de les pensions públiques.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>