AMPOSTA

La pressió policial frena la venda al detall de drogues a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | AMPOSTA

12/06/2018

La pressió policial sobre la venda al detall de drogues a Amposta, amb 28 escorcolls i 36 detinguts durant l'últim any, ha permès frenar l'activitat a la ciutat i desplaçar-la cap a municipis veïns. Així ho constata la policia local d'Amposta, les investigacions de la qual han permès desplegar, juntament amb els Mossos i cossos policials estatals, un total de vuit operacions en els últims mesos.

La lluita contra el tràfic de drogues als carrers de la ciutat, especialment focalitzada als barris del Grau i les Quintanes, ha estat la gran prioritat que el govern municipal va traslladar a l'inspector en cap del cos, Josep Massana, des que va assumir el càrrec fa tretze mesos.

Amb voluntat d'erradicar estes pràctiques, però conscient que difícilment aconseguirà plenament este objectiu, Massana fa un balanç positiu de la intensificació de l'acció policial coordinada: assegura que la dotzena de punts de venda habituals registrats temps enrere s'ha reduït a menys de la meitat i els consumidors habituals tenen ara més difícil adquirir estupefaents.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>