LA RÀPITA

La rapitenca no guanya a la Devesa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | LA RÀPITA

05/11/2018

Rapitenca 0 – 1 Borges Blanques

La rapitenca encara no ha guanyat al Municipal de la Devesa aquesta temporada. Dels cinc partits disputats n’ha perdut quatre i n’ha empatat un. Aquest cap de setmana tornava a perdre contra les Borges Blanques per 0-1 a l’inici de la segona part.

La primera part va estar marcada per la pressió constant de l'equip lleidatà i una rapitenca que no trobava camí cap a la porteria dels de Manel Cazorla.

Les Borges va establir el resultat de 0-1 definitiu al minut 12 de la segona part, en una passada de Ramonet que va aprofitar Torné per a batre al porter rapitenc.

El porter de les Borges Blanques va estar molt encertat davant les ocasions que va tenir l'equip local. En una de les jugades, l'assistent va marcar fora de joc.

Al final del partit córners i faltes que no trobaven rematador. Entre la defensa i el porter visitant van allunyar el perill dels davanters rapitencs tot i que hi va haver un gol anul·lat al local Nacho. El Borges hauria pogut sentenciar el partit amb diferents contres que va tenir, però el resultat no es va moure i va quedar a 0-1.

La rapitenca es manté ara a la part baixa de la classificació, amb 10 punts i en dotzena posició. Les Borges Blanques es posen en vuitena posició amb 14 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>