ALCANAR PLATJA

La urbanització Montecarlo d'Alcanar Platja reviu la tragèdia un any després


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ALCANAR PLATJA

17/08/2018

A la urbanització Montecarlo, a Alcanar Platja, regna la tranquil·litat. Gairebé no s’hi veu cap veí però sí algun curiós i mitjans de comunicació que inevitablement recorden el que va passar tot just fa un any. Els dies 16 i 17 d’agost de 2017 estan gravats a la memòria dels veïns que, passat un any de l’explosió del xalet on vivien els terroristes que van atemptar a Cambrils i Barcelona, recorden com van viure aquell moment.

De la casa tot el que queda és aquest solar amb alguna runa. El president de la comunitat de la urbanització, Josep Fibla, explica que és un lloc molt tranquil on mai haguessin pensat que s’hi pogués coure una cosa així. I recorda quina va ser la reacció dels veïns els dies posteriors.

Ara se senten més segurs perquè constantment hi ha presència policial i també han començat a parlar amb l’Ajuntament d’Alcanar per dignificar una zona que ha estat molt abandonada amb carrers de terra i molta manca de serveis.

Poc a poc els veïns del Montecarlo recuperen la tranquil·litat però no obliden aquells dies d’agost que van capgirar el seu món.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>