ULLDECONA

L'alcaldessa d'Ulldecona reclama millors comunicacions ferroviàries entre Vinaròs i l’Aldea


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ULLDECONA

27/11/2018

L'alcaldessa d’Ulldecona ha reclamat este dimarts la millora dels serveis ferroviaris entre les estacions de Vinaròs i l’Aldea. Núria Ventura ha recordat que el seu Ajuntament fa anys que reivindica l’ampliació dels serveis a l’estació d’Ulldecona, més enllà dels quatre trens regionals d’anada i tornada. Ventura ha tornat a demanar que tots els regionals que arriben a Vinaròs passen per Ulldecona fins a l’Aldea, i a la vegada que tots els que arriben a l’Aldea passen també per Ulldecona, fins morir a Vinaròs.

Ventura ha tornat a fer esta reivindicació després de la millora de les comunicacions ferroviàries del Baix Maestrat cap al sud, en direcció a Castelló i València. Des del 12 de novembre, el nord de Castelló ha vist millorada la seua mobilitat cap al sud, gràcies a l’ampliació del servei de Rodalia amb 10 trens d’anada i tornada els dies feiners, vuit els dissabtes, i nou els diumenges. Tot plegat contrasta amb la situació al sud de Catalunya i la inacció de la Taula de Mobilitat.

D’altra banda, Ventura s’ha referit a la situació de la carretera entre Ulldecona i Vinaròs, ara que els camions de l’N-340 són desviats cap a l’autopista AP-7. Més enllà de les afectacions de la mesura sobre esta carretera, l’alcaldessa d’Ulldecona ha remarcat que cal actuar-hi de manera urgent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>