ASCÓ

L'arbitratge indigne sentencia a l'Ascó

Albert Pascual | ASCÓ

26/04/2016

L'Ascó es va veure superat pel Sant Andreu en un partit on també es van veure algunes decisions arbitrals contràries als interessos asconencs. El partit no començava bé per a l'equip local. En una jugada de córner per al Sant Andreu, Felipe rematava a porteria després d'un mal rebuig, afortunadament la bona posició d'un defensa asconenc evitava el gol... que arribaria al minut 16' quan l'Ascó no aconseguia refusar la pilota en dues ocasions, i aquesta queia rebutjada al primer pal, on Melo amb una gran rematada de xilena enviava la pilota al fons de la xarxa fent un dels gols de la jornada.

La reacció de l'Ascó arribaria a partir del minut 20' buscant la porteria rival. En el 26' Guiu rematava dins l'àrea després d'una centrada d'Asier que deixava Bertomeu, però el seu xut massa creuat, picava en la cama de Mendez i sortia fregant el pal. Més tard, al 35', era Guiu qui deixava la pilota a Bertomeu per al xut ras d'aquest que tampoc trobava porteria per molt poc.

En els minuts finals del primer temps, l'Ascó ha seguit buscant la porteria rival amb insistència. Una de les accions més clares per aconseguir l'empat arribava al 42' en una gran centrada de Bertomeu que rematava Guiu amb l'espatlla al primer pal enviant la pilota novament fregant el pal de la porteria andreuenca.

A la tornada del descans, primeres decisions arbitrals polèmiques amb una falta clara sobre Massana que no es va xiular, i que provocava una ràpida contra del Sant Andreu que finalitzava Roca per la dreta amb un xut ras per fer el 0 a 2. Aquesta jugada provocava el cabreig del públic i dels jugadors asconenc considerant que l'acció hauria d'haver estat invalidada.

Una indignació que ha augmentat quan en el 55' l'Ascó demana mans en un remat que entrava a gol però que l'àrbitre no concedeix. Més tard l'equip local tornaria a demanar mans en una altra jugada.

Artur Gòdia en el 80' estavellava la pilota al travesser amb un xut des de la frontal. Finalment, el conjunt verd ha pogut marcar quan al minut 89' Massana envia una gran centrada des de la dreta al segon pal on Asier remata en planxa per enviar la pilota al fons de la xarxa i trencar amb la ratxa de 5 mesos sense marcar.

Amb aquest 1 a 2 acabava el partit sense temps per a més en un encontre on l'Ascó mereixia molt més i un millor arbitratge.