AMPOSTA

Les Terres de l’Ebre ja tenen el primer club social per a persones amb malalties mentals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

06/07/2018

Fomentar la integració social i comunitària de les persones amb malalties mentals ja es pot fer des del nou Club Social Terres de l'Ebre que este divendres al matí ha inaugurat el conseller d'Afers Socials Chakir El Homrani. D'esta manera, les comarques del sud de Catalunya deixen de ser les úniques que no tenien un centre social d'estes característiques, i que es reclamava des de fa una dècada.

La Generalitat ha invertit 60.000 euros, i 10.000 euros més els ha posat l'Ajuntament. L'alcalde Adam Tomàs ha recordat que el club estava programat des del 2008 i que amb la seua inauguració "es tanca un cercle".

Anna Beltri, coordinadora del Club Social de les Terres de l'Ebre, ha explicat que el Club acollirà persones majors d'edat, amb malalties mentals estabilitzades, que residisquen a Catalunya.

El centre està situat al carrer d'Amèrica d'Amposta, i els usuaris podran compartir tallers, activitats, sortides i totes les propostes que ells mateixos impulsaran.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>