TORTOSA

Les consultes a Consum creixen un 37 per cent durant el 2017


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

29/05/2018

A les Terres de l'Ebre, més del 70% de les reclamacions s'han resolt per la via de la mediació i l'arbitratge. Aquesta és la dada que es desprèn del balanç del 2017 que ha presentat l'Agència Catalana de Consum. La seua directora, Montserrat Ribera ha explicat com al llarg de l'any passat han pujat tant les consultes com les reclamacions, i tant a les Terres de l'Ebre com al conjunt de Catalunya, la majoria dels casos se centra en l'àmbit de les telecomunicacions, i les companyies de serveis com gas o electricitat.

Consum va atendre, durant el 2017, més de 4.000 consultes a les Terres de l'Ebre, el que suposa un 37,6% més que l'any anterior, una mica menys de 3.000. Durant la presentació del balanç s'ha volgut posar en relleu també la quantitat de productes que no compleixen amb la normativa comunitària i que majoritàriament arriben dels països asiàtics, més d'un 60%, però també de la mateixa Unió Europea, un 25%.

Des de l'Agència Catalana de Consum també s'ha volgut destacar la conscienciació de la ciutadania en aquests casos, i com ajuda el reforç amb la tasca formativa dels cursos i sessions informatives i divulgatives dirigides a col·lectius de consumidors i empreses.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>