GANDESA

Les dones del vi reivindiquen el seu lideratge


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | GANDESA

25/03/2018

Les dones, igual que els homes, sempre han estat presents en el món del vi però no se'ls ha visualitzat com sí que s'ha fet amb els homes. 'Terra, dones i vi' és una jornada sobre el lideratge femení al sector vitivinícola de la Terra Alta que ha tingut lloc aquest dissabte al Celler Cooperatiu de Gandesa.

Durant l'acte, organitzat per l'Associació de Dones Empresàries Directives de les Terres de l'Ebre (ADEDE), han intervingut deu dones propietàries o treballadores dels cellers de la Terra Alta que han aportat les seves experiències i visions.

La jornada també ha comptat amb l'escriptor Zoltan Nagy que ha presentat el seu llibre 'Reinas de Copas'. El llibre fa un retrat biogràfic de cinquanta dones i els demana que elegeixin un vi que les representi. L'autor explica que és un llibre per reconèixer la feina de les dones en aquest món.

En acabar el debat i seguint l'exemple del llibre de Nagy cadascuna de les deu ponents han proposat un vi que les representa i a continuació han fet el tast de vins comentat per les celleristes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>