DELTEBRE

Les festes de l'Arròs de Deltebre tornen a la finca Bombita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | DELTEBRE

04/09/2018

La finca de Bombita acollirà una nova edició de les Festes de l’Arròs de Deltebre. En aquest cas, la Sega se celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 de setembre amb la novetat d’incorporar la setena trobada de grups de Ball de Jota, que s’organitza conjuntament entre l’Ajuntament de Deltebre i la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre, i que aplegarà a set colles diferents.

A banda, més enllà de la demostració de la sega tradicional, també es realitzaran durant tota la jornada activitats com ara el mercat tradicional, els jocs tradicionals, la representació d’un sainet, l’exposició de motos clàssiques, la construcció d’una garbera, un concurs de paelles, un torneig de Lluita “Bac” i, evidentment, la cantada i ballada popular de jotes. A més, els visitants de la finca Bombita també podran passejar amb barques de perxar o bé visitar la finca amb carro i cavall.

Per altra banda, durant el diumenge hi haurà cinc establiments del municipi que oferiran els plats típics del Delta de l’Ebre per tal que els visitants puguin gaudir de la restauració de Deltebre a la mateixa finca de Bombita. De fet, el servei s’iniciarà a primera hora del matí amb un esmorzar típic del Delta.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “les Festes de l’Arròs no només ens caracteritzen, sinó que també ens aporten essència, contingut, tradició i cultura. És a dir, tot allò que ens identifica per a generar orgull de pertinença i, al mateix temps, generar atractius turístics”.

Les Festes de l’Arròs compten amb la col·laboració de més de deu entitats del municipi: Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre, l’Associació 3 Tombs, la Societat de Caçadors de Sant Miquel, l’Associació de Dones de La Cava, l’Associació de Dones de Deltebre, l’Associació de Motors Clàssics, la Companyia Delta Teatre, Fecotur i l’Associació de Karate Kushinkai. Soler ha volgut agrair “la implicació de totes les entitats participants atès que sense la seva tasca seria impossible seguir realitzant una de les festes referents del territori”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>