DELTEBRE

Lluís Soler aconsegueix la primera majoria absoluta de Deltebre amb 11 regidors


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

27/05/2019

El candidat d’Enlairem Deltebre i alcalde electe, Lluís Soler, no només va guanyar per segona vegada les eleccions municipals, sinó que va aconseguir una àmplia majoria absoluta d’11 regidors, 3 més que els assolits en els comicis de 2015. Després d’una disputada campanya electoral, Joan Alginet i Més Deltebre-ERC serà el principal grup a l’oposició amb cinc regidors, tres més que els aconseguits ara fa quatre anys. En canvi, el PSC, amb Aleix Ferré, s’enfonsa en perdre quatre regidors, convertint-se en la tercera i última força amb només un regidor. Es queden sense representació el PP i la CUP en perdre les dues formacions el regidor que tenien.

La seu d’Enlairem Deltebre celebrava amb eufòria els resultats aconseguits. L’alcalde electe, Lluís Soler, va mostrar la seva satisfacció per haver aconseguit la confiança majoritària dels veïns amb una majoria forta que permetrà donar continuïtat al seu projecte.

Soler va recordar que mai cap altre partit havia assolit una majoria absoluta a Deltebre. Amb tot, Soler ha lamentat la pèrdua de representació per part de la CUP.

Soler va assegurar que treballaran amb molt més esforç i il·lusió perquè tots els veïns sentin orgull del seu Ajuntament.

La participació a Deltebre va ser del 73,23%, 5,8 punts respecte el 2015.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>