ALDOVER

L'operació antidroga de dimarts acaba amb nou detinguts


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | ALDOVER

08/06/2018

La Guàrdia Civil de Tarragona ha desarticulat una organització criminal dedicada al tràfic de drogues a les Terres de l'Ebre. En un operatiu, dimarts, amb registres i escorcolls a domicilis de quatre poblacions del Baix Ebre i el Montsià, es van detenir nou persones i es van intervenir 4.000 pastilles d'èxtasis, 654 grams de metamfetamina, 742 grams de cocaïna, 410 grams d'haixix i 4,3 quilos de marihuana. També es va interceptar una arma de fogueig, 14.500 euros en efectiu i diversos dispositiu electrònics i eines per a la distribució de drogues.

El cas es va començar a investigar el passat mes de gener, arran de queixes veïnals a Sant Carles de la Ràpita. La droga l'adulteraven i la venien en diversos punts establerts a Tortosa, Amposta, Deltebre, l'Ampolla, Roquetes, Campredó i Sant Carles de la Ràpita. Els detinguts són nou homes, d'entre 21 i 55 anys i nacionalitat espanyola. Cinc van ser posats en llibertat després de declarar en dependències policials i la resta va passar aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció número 1 d'Amposta. Dos han ingressat a presó.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>