GANDESA

Luz repetirà com a candidat del PDeCAT a Gandesa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | GANDESA

04/02/2019

Carles Luz repetirà com a candidat del PDeCAT a l’alcaldia de Gandesa, després de dos mandats en el càrrec. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Luz ha assenyalat que en els darrers mesos ha tingut alguns dubtes, però ha destacat l’aposta pel seu equip, així com les ganes i la il·lusió per emprendre nous projectes. En este sentit, l’alcalde ha valorat que durant este mandat s’han consolidat serveis com l’Arxiu Comarcal, la biblioteca o el viver d’empreses, però que ara cal realitzar projectes com la millora de l’accés a Gandesa per la C-43 o la circumval·lació de l’N-420.

A més, Luz ha detallat que l’Ajuntament ha iniciat un pla de recuperació de les cases antigues de Gandesa, amb l’objectiu de dinamitzar el nucli antic i generar habitatge. Un pla que el candidat del PDeCAT ha emmarcat en un projecte global de municipi que també busca aprofitar l’empenta del món del vi, l’ús de la biomassa o la recuperació de les pastures.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>