L'ALDEA

L’Aldea insisteix a reclamar la gratuïtat total de l’AP-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Clara Seguí | L'ALDEA

24/08/2018

L’Aldea és un dels municipis de l’N-340 que durant més temps s’ha mobilitzat per aconseguir la millora de la carretera i l’aixecament dels peatges de l’autopista. El seu primer tinent d’alcalde, el republicà Simon Falcó, ha afirmat este divendres que les bonificacions no són suficients, i que tant l’Aldea com la majoria dels consistoris de la zona van aprovar mocions per reivindicar la gratuïtat total de l’AP-7. Amb tot, Falcó ha matisat que cal acceptar l’arribada de les bonificacions, com a primera mesura per evitar l’alta sinistralitat.

En canvi, Falcó ha afirmat que a l’Aldea estan “completament en desacord” amb les actuacions que s’han programat a l’N-340, com les rotondes en llocs no necessaris; la limitació de velocitat, i la doble línia contínua que impedeix l’entrada i sortida de les finques.

Per tot plegat, Falcó ha tornat a reclamar l’alliberament de peatges com a solució a l’alta sinistralitat de l’N-340.

Quant a la possible aplicació d’un vinyeta en el futur, Falcó ha dit que l’important és que les Terres de l’Ebre tinguen unes vies de comunicació ràpides, i ha tornat a demanar l’acabament del tram pendent de l’autovia A-7.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>